点评详情
发布于:2019-5-24 03:51:41  访问:40 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Simyo De Beste Sim Only Provider 2018
Eruit onderzoek van de onafhankelijke vergelijkingswebsite Simonly. nl blijkt dat Simyo met een 8, 5 als rapportcijfer de beste Sim Only provider van 2018 is. Ze blijven daarmee Vodafone en KPN voor.
Waarom is Simyo de beste Sim Only provider van 2018?
Simyo krijgt met basis van het quest een 8, Wie belt er 8766756747 4 als rapportcijfer. Het rapportcijfer is te danken aan dezelfde aantal factoren.
Hoogste algemene tevredenheid
Simyo-klanten zijn de meest tevreden met hun provider. Simyo is de Sim Only provider aan het hoogste cijfer voor de algemene tevredenheid en abonnementsprijs: een 8, 5!
Daarnaast heeft Simyo volgens het onderzoek de beste klantenservice. Voor service krijgen ze op basis betreffende het onderzoek een 8, 3. Volgens Simonly. nl steekt Simyo daarmee ‘met kop en schouders nabij de concurrentie uit’. De provider die qua diensten het dichtst in de buurt komt is KPN, dat een 7, 6 voor service scoort.
Minste storingen
Het rapportcijfer zijn ook zo hoog vandaar Simyo de provider met het minste aantal storingen is. Klanten ervaren minder vaak problemen met zoals het bellen of versturen van een appje dan klanten bij andere providers. Simyo gebruikt het betrouwbare mobiele netwerk van KPN.
Simyo meest aanbevolen Sim Only provider
Verder pakt Simyo extra punten met het gebied van mond-tot-mondreclame. Betreffende alle deelnemers aan het onderzoek zijn wij de meest aangeraden Sim Only provider. 46% procent betreffende de klanten raadt Simyo aan bij anderen: dat vinden we écht waanzinnig!
Meer over de uitslag
Simonly. nl onderzocht negen Sim Only providers. Simyo eindigt dus als eerste met een 8, 4. KPN is gedeeld tweede met Youfone en T-Mobile. Telfort eindigt met Ben en Vodafone in de middenmoot. Tele2 eindigt wanneer voorlaatste laatste is Hollandsnieuwe, dat een 7, 5 krijgt en onder verschillende de meeste storingen heeft.
Over de Sim Only Awards van Simonly. nl
SimOnly. nl is beslist onafhankelijke vergelijkingswebsite die Sim-kaart Only providers en hen bundels vergelijkt. Consumenten kunnen hier terecht als zij nog niet weten bij welke provider ze beslist Sim Only abonnement wensen afsluiten. Om het zijn bezoekers wat makkelijker bij maken, doet Simonly. nl elk jaar onderzoek volgens de prestaties van de Sim Only providers.
Trots als een pauw aan zeven oranje veren!
Dat deze vergelijkingswebsite Simyo de beste Sim Only provider van 2018 vindt, vindt Simyo dan ook beslist hele eer! "Klanten staan bij Simyo centraal", vertelt Bart Versteijlen, General Manager van Simyo. "Wij streven ernaar om de tevredenheid van onze klanten iedere dag te verbeteren. Die award is een prachtige erkenning voor onze inspanning. Met deze award bevestigen we zien dat we onze klanten de beste telecomervaring bieden. Een mooie teamprestatie waar ik trots op ben. "
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
当前位置
脚注信息
版权所有 Copyright(C)2009-2018 绣美网韩式半永久美妆